En | Fa
  021-91009030
| عضویت
Background Image

رافور 2018

رافور 2018

محصولات تویوتا، از محبوب‌ترین‌ها در ایران هستند و طبیعی است که مدل رافور در کلاس کراس‌اور سایز متوسط هم پرتقاضا می باشد.

مقایسه
  • رافور 2018
  • رافور 2018
  • رافور 2018
  • رافور 2018
  • رافور 2018
  • رافور 2018
  • رافور 2018
  • رافور 2018
  • رافور 2018
  • رافور 2018

محصولات تویوتا، از محبوب‌ترین‌ها در ایران هستند و طبیعی است که مدل رافور در کلاس کراس‌اور سایز متوسط هم، پرتقاضا باشد. در این مطلب به بررسی تویوتا رافور در نسخه‌های هیبرید و تمام بنزینی، همراه با مقایسه این خودرو با هیوندای توسان، سانتافه و دیگر محصولات مشابه می‌پردازیم.

رشد بازار کراس‌اورها در سطح جهانی، فراتر از انتظار است. ایمنی و راحتی بالا در کنار سبک رانندگی خاص، مهم‌ترین عوامل جذب مردم به شاسی‌بلندها محسوب می‌شوند، درحالیکه می‌توان نوعی تجمل‌گرایی را با خرید آنها به دست آورد. اوج‌گیری این نوع خودروها بین مردم، از ابتدای قرن جدید آغاز شد اما برندهای مطرح دنیا، ازجمله تویوتا؛ سال‌ها پیش از آن اقدام به ساخت کراس‌اور کردند.

گروه تویوتا، در کنار فولکس واگن به عنوان بزرگ‌ترین تولید‌کننده‌ی وسایل نقلیه در جهان شناخته می‌شود. در حالیکه برندهای متنوعی در زیرمجموعه‌ی فولکس آلمان وجود دارند، تعداد محصولاتی که سالیانه با نام و لوگوی تویوتا در سطح جهانی فروخته می‌شوند، بیش از هر خودروساز دیگری است. حدود ۸۰ سال از تاسیس ارزشمندترین برند در صنعت ژاپن می‌گذرد، درحالیکه چند رده بالاتر از بی‌ام‌و، مرسدس بنز و حتی مک‌دونالد در رتبه‌ی دوازدهم جهان از نظر ارزش تجاری قرار دارد. از نظر اقتصادی و تیراژ تولید، تویوتا به عنوان مهم‌ترین و بزرگ‌ترین خودروساز دنیا شناخته می‌شود، اما براساس اظهارات غیر رسمی، از نظر سود خالص و درآمد، پایین‌تر از مجموعه شرکت‌های فولکس واگن آلمان و جنرال موتورز امریکا است.

نسل اول تویوتا رافور در سال ۱۹۹۴ معرفی شد تا یک خودروی همه‌جارو و البته با قیمت مناسب باشد.این مدل در بازار استرالیا به موفقیت بسیار خوبی رسید اما در سال‌های نخست؛ برای امریکا جذابیتی نداشت. رافور با نسل دوم و سوم که بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۳ تولید شد، یکی از پرفروش‌ترین کراس‌اورهای سایز کوچک دنیا بود و بعد از مدل‌های کورولا و کمری در کلاس سدان، بیشترین حجم تولید در کارخانه‌جات تویوتا را به خود اختصاص داد. رونمایی از نسل چهارم رافور در سال ۲۰۱۳، این محصول را وارد کلاس جدیدی کرد. با اضافه‌شدن ابعاد بدنه و قدرتمندتر شدن پیشرانه، رافور از کلاس کراس‌اورهای کوچک جدا شد تا آماده‌ی مقابله با هیوندای توسان، هوندا C-RV و دیگر مدل‌های مشهور در کلاس کراس‌اورهای میان‌رده باشد. این خودرو با فیس‌لیفت سال ۲۰۱۶، تغییر چهره داد و امروزه با پیشرانه‌های متنوع بنزینی، دیزل و حتی قوای محرک هیبرید تولید می‌شود. فروش رافور در امریکا و کانادا، رشد متناوب سالیانه از ۲۰۰۳ به بعد را تجربه می‌کند و امروزه، از مرز ۴۰۰ هزار دستگاه در سال برای این مناطق، گذشته است.

مشخصات فنی

گیربکس 6 دنده تیپ ترونیک
حجم موتور(لیتر) 2500 cc
دیفرانسیل 4 چرخ محرک
سیلندر 4
تعداد سوپاپ 16
اسب بخار 6000/177
گشتار موتور 4100/233
طول 4600
عرض 1845 mm
ارتفاع 1704 mm
وزن 1780
سایز تایر 225/65R17
حداکثر سرعت 200 km/h
شتاب 9.7
سوخت 8.0
ظرفیت مخزن 60
استاندارد محیط زیست --
کیسه های هوا -
ترمز ABS - EBD - ESP - ASR - BAS - TCS
صندلی -
تهویه مطبوع -
پنجره برقی
آینه برقی
چراغ روشن و خاموش شدن اتوماتیک - مه شکن جلو وعقب
متفرقه -

در حال حاضرشرایط فروش برای خودروی انتخاب شده وجود ندارد

Some text some message..